onsdag 12. mars 2008

Annleis påske

Det vert ei annleis påske i år. I morgon tidleg set vi oss på flyet,Knut og eg og reiser til våre i Thailand. Tenk at det er sant! Det er kanskje ikkje så miljøansvarleg å ta ein slik påsketur, men det får våga seg, beint fram. Eg håpar mine vener i KrFU tilgjev meg, for bestemorshjarta vann,og eg gler meg grenselaust. Så får eg heller la væra å hogga ned litt av skogen rundt meg og slik ta ansvar for miljø og klimaproblematikk....

Familie og misjon- det er ein god kombinasjon for meg, og i fjorten dagar skal eg gløyma arbeid og politikk(trur eg)..Eg ser fram til å få vera saman med mine, og eg ser fram til å delta i det kristne fellesskapet i kyrkja i Thailand. Påskedag skal vi få vera med på dåp - der m.a. ein av språklærarane til Eirin og Kjartan som har gjennom kontakten med misjonærar har teke i mot den kristne trua, og skal bli døypt på påskedag. Det blir stort!
Kanskje kjem det eit innlegg frå Thailand også -kanskje ikkje. God påske til dykk alle som les dette! Påska er den flottaste av alle kristne høgtider, og Guds kyrkje har ingen landegrenser!

1 kommentar:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.