søndag 15. november 2009

Knut Arild

For KrF var Stortingsvalet 2009 ein nedtur. I avisspaltene, særleg i Vårt Land og DagenMagazinet har kommentarane om årsak og vegval vidare vore mange. Det er gledeleg at så mange enasjerer seg og at partiet skapar så stort engasjement, det er mest som ein kunne tru at KrF er landets største og viktgaste parti. Det siste er det jo, men det første ligg vel ei stund fram i tid!
Eg ser mange positive ting med valet i haust, og dei ti vi fekk inn kjem vi til å høyra mykje frå. Særleg gler eg meg over at Knut Arild Hareide kom inn. Den mannen kjem heile landet til å måtta merka seg. Han er ein drivande dyktig politikar, og med vervet som leiar for transportkommiteen kjem han til prega både politikk og mediemangfoldet "fra den innerste krok til det ytterste skjær". Eg gler meg til å fylgja denne hordalendingen som har gjort østlending av seg, og eg er stolt over å vera i same parti som denne karen som i sin tidlegare ungdom vart kalla "bittelilletun". Det er ingen dårleg attest å få. Lukke til Knut Arild!

Ingen kommentarer: