lørdag 14. november 2009

"Ukeslutt"

Det er ei god skaparordning at det blir helg. Ser stadig på facebook at folk skriv - "snart helg - endeleg helg - gler meg til helga" osv. Vi treng helg!
Men det er jammen godt med kvardagar også, i alle høve når vi får ha meiningsfylte kvardagar.

Denne veka har eg hatt meiningsfylte kvardagar. Eg starta veka som "lobbyist" på Stortinget, og det synes eg er moro. Håpar vi får "napp". Medan eg var i Oslo deltok eg også på KrF sin ordførarkonferanse, og det slår meg stadig at KrF har fantastisk mange dyktige politikarar.

Heime i Masfjorden har vi hatt budsjettmøte i formannskapet. Vi er heldige i høve til mange andre kommunar, vi slepp unna vanskelege prioriteringar men vi treng å setja bremsene på dersom vi ikkje skal koma skeivt ut.
Elles har kvardagen som fungerande ordførar ført meg inn i mange saker, og i dialog med mange menneske. Dette opplever eg meiningsfylt og gjevande, og eg håpar at eg kan gjera ein god jobb i Håkon sitt fråvær.
Misjonsvervet mitt gav meg litt "hakeslepp" i går då eg las DagenMagazinet. Utruleg at det går an å misforstå så gedigent som det journalisetn gjorde. "Aano(gene.sekr) overkøyrd av NMS-styret" sto det, og oppslaget fekk nesten ei heil side. Viss det hadde vore slik var det kanskje grunn til å skriva, men når saka aldri har vore på Landsstyret sitt bord vart det merkeleg. Merkeleg også at det går an å slå opp ei slik sak utan så mykje som å ta kontakt med styret, f. eks. styreleiaren. Godt at det vart retta opp i dag.
Og no er det lørdagskvelden - neste jobb er å finna på noko lørdagsgodt til Knut og meg før eg m.a. tar meg ein tur til Aidensfield...

Ingen kommentarer: