søndag 11. mars 2012

Slik gjekk no dagen!

Eg har hatt ein roleg søndag. Eg skulle nok ha brukt den litt betre enn eg har gjort. Først og fremst  skulle eg gjerne ha vore på gudsteneste, men i dag vart vegen for lang og radiogudsteneste vart eit godt alternativ.Så skulle eg ha førebudd meg til Landsstyremøte i NMS til helga, men det vart berre litt "skumming" gjennom sakspapira i dag. Heldigvis var ikkje bunken så tjukk denne gongen. Eg skulle også skriva tale til pensjonistmøte på Andvik i morgon ettermiddag, men det løsna liksom ikkje i dag. Eg hadde endå til tenkt at eg kanskje skulle gje med sjølv eit forsprang på morgondagens jobbedag, men eg valde berre det kjekkaste - å melde inn to nye medlemar i KrF! Resten blir i morgon! Så skulle eg gått ein lang tur, men den vart berre ut i Bakhaugane og heimatt!
Men eg har sett på to gulldamer - dei fekk det til dei! Endeleg fekk eg fylgja både eit Kollenløp og eit VM-løp for skiskyttarjentene, og jammen vart det to gull! Kjekt!
Langrenn og skiskyting er flott! Klassisk langrenn er stilig spør du meg, og spenninga med skytinga gjer skiskyting så morro!
Dei er så flotte dessse skiløparane. Så enkle og beint fram! Herleg smil, naturlege tårer og nydelege dialektar som viser på TV at Norge er meir enn Oslo! Takk damer!
Elles så har jo to bergensarar naturleg nok vore i flomlyset frå den ivrige pressa denne dagen også.To trivelege bergensarar med sitt engasjement, sine politiske utfordringar og sine personlege problem. To svært ulike utfordringar skal dei takla, og koma vidare med. Eg ønskjer dei begge lukke til! Midt i det heile vil eg tru at dei begge to har kome eit stykke vidare i dag, og det unner eg dei!
Og no høyrer eg bilen til prestemannen min parkera ute på tunet. Det har vore ein lang søndag på han, men kjenner eg han rett vil han smila og sei at han har hatt ein grei dag! Og det har eg og, ein god søndag!
Ha ei god veke!