torsdag 3. april 2008

Tuba på Skjæret

Eg ønskjer meg ein tuba på Skjæret, på Skjæret på Sandnes! Ein kjempetuba full av musikk. Eg vil sittja inni tubaen, kikka ut på sjøen og fjella gjennom ein ventil og lytta til vakker brassmusikk, Frode sine tubasoloar og Odin sine trompetkonsertar. Eg vil lytta til aspiantane sine julesongar og eta karamellane deira...Eg vil lytta til koralar og marsjar, la sjela kvila og løfta seg gjennom Sandnesmusikk!
Tullar eg ? Nei dette er faktisk eit seriøst Kari-innspel i bygdeutviklingsdebatten på Sandnes.
"Vi vil ha opplevingssenter på Skjæret" vart det sagt på bygdemøtet. Her er mitt bidrag- la oss få ein kjempetuba med musikkoppleving i på Skjæret. Ingen andre har det.
"Kva er spesielt på Sandnes"vart det spurt på møtet."Lyset, himmelen, fjella, sjøen" vart det sagt. Eg seier ja til det, og gjennom tubaen på Skjæret skal vi skapa opplevingar av lys,himmel, sjø og musikk!!
Eksklusivt - eller kva??

Ingen kommentarer: