mandag 6. april 2009

Laila på VG- blogg

Vår dyktige stortingsrepresentant Laila Dåvøy er på VG-blogg. Her skriv ho korte innlegg og kommentarar om politiske tema.
Politikk er hardt arbeid og grundige utgreiingar, men politikk kan også formulerast kjapt og enkelt slik bloggstilen legg opp til.
Filip Rygg 2. kandidat til stortingsvalet for Hordaland KrF , og Sondre Olsen, vår kreative valkampmedarbeider sine bloggar, blir i BA i dag rangert blandt dei ti beste bloggane i Hordaland.
Og sjølv om fylkessekretæren ferierar, synes ho dette er stilig og flott!

2 kommentarer:

vibeke sa...

Nåja. Blant de ti beste er nå å ta litt hardt i. For at en blogg skal være god må den ha innhold. Og så må de appelere. Og så må de ha litt substans. Politiske blogger kan være greie de, selv de som ikke appelerer til mitt politiske standpunkt. Disse bloggene kan kanskje også bli bra, men man kan jo først lære unge jyplinger å ordlegge seg med måte. Man kaller ikke Statsministeren en pingle i full offentlighet.

Kari Skår Sørheim sa...

Takk for kommentaren Vibeke- du har sjølvsagt rett i at det er innhaldet som er det viktigaste. At unge bloggarar er kjappe i stilen og kanskje litt utradisjonelle i enkelte ordval er vel slik det skal vera, tenkjer eg. Eg synes det er flott at dei skriv og at mange synes det er bra!