fredag 3. april 2009

Oppsummering

I dag har livet roa seg, sola har titta fram, og huset mitt har faktisk opplevd å ha ei "husmor". Ikkje det at det er ferdig for påskeinnrykk, men eg har starta med å opna dører som har vore lukka sidan jul, og det kjennes godt. Vaskemaskina surrar og går og eg skal laga middag sjølv. Godt å vera heime, godt å kjenna at det er vår og at det snart blir liv i huset vårt att.
Denne veka har hatt mange fokus. Landsstyremøte i NMS med krevjande saker. Misjonærbarnfokus som rører djupt hjå alle som er berørt. Det har vore jobb med møter og kontorarbeid og det har vore kommunepolitikk med formannskap og styringsgruppe.
Det er mykje som er vanskeleg og krevjande, slik siste veka har vore. Det er også mykje som er godt og rikt - eg har forventning til at veka som ligg framfor skal gje påfyll av dette gode. Det er alt på gang! Eg har forventning til rolege vårdagar saman med mine, og eg har forventning til å oppleva påskebodskapen på nytt - det er det mørke og det lyse som møtes der også- og eg veit- det lyse vinn!
Eg ønskjer alle mine "medkjemparar" gode vår-og påskedagar!

Ingen kommentarer: