onsdag 17. oktober 2007

Masfjordingar på Fylkestinget

Eg var som fylkessekretær på Fylkestinget i går, og i tillegg til å vera stolt over at KrF har fått ei flott ny gruppe og fekk attval på vår dyktige fylkesordførar Torill S Nyborg, var det også kjekt å registrera to masfjordingar på Tinget. Dei representerar jo etter mi meining "feile" parti begge to, men det hjelper ikkje - eg rett og slett overser slikt i ein slik samanheng. Dei er masfjordingar for meg, og det er god nok grunn til at eg har lyst å løfta dei fram i dag og ønskja dei lukke til med jobben .
Liv Oda Dale frå Ap, har vore med i fleire periodar, medan Petter Kvinge Tvedt, FrP er ny i denne samanhengen. Det er viktig med erfaring og fartstid, men eg synes likevel at det er utruleg bra at det finns unge som synes det er ok å delta i politisk arbeid! Eg har tru på dykk begge to!!

Lukke til i arbeidet med bompengepakka, Petter!Her må du lytta til Liv Oda, vi må lenger enn til Kvingo veit du !
Så eit stikkord til dykk begge: Konsesjonskraft!

Ingen kommentarer: