tirsdag 22. januar 2008

Nyevegen på Seim opna

Sjølv om det helst er masfjordtankar eg presenterer på bloggen min må eg likevel få vera litt seimar i dag. Det gler meg stort at den nye vegparsellen Åse/Herland i dag endeleg er opna. Denne vegstrekningen har vore diskutert og omtala nesten så lenge eg kan hugsa. Planar har blitt laga og forkasta gong på gong. Strekninga har vore ein flaskehals for trafikken nordover, og det er nok mang ein sjåfør som er glad for at den no er erstatta med ein ny og flott veg.
Eg gler meg sjølv om eg ikkje lenger får køyra forbi Johnsen, over Vongjæ eller kikka innover Kopperdalen...
Så må eg også få sei at eg er ganske stolt over dei to damene "mine" som representerte kommune og fylkeskommune i heimbygda mi i dag. To flotte KrF-ordførarar, Astrid Aarhus Byrknes frå Lindås, og fylkesordførar Torill Selsvol Nyborg. Sjukepleiarar, tidlegare Perumisjonærar begge to, og no i nye rollar som ordførarar! Rollar dei fyller på ein flott måte!!

Ingen kommentarer: