fredag 18. januar 2008

Årsmøte

Torsdag kveld hadde Masfjorden KrF årsmøte på Einekavane på Matre. Same dagen som forslaget til Nasjonal Transportplan kom med alle sine små og stor skuffelsar, kom vi oss omsider over over Romarheimsdalen der trailarar sto på kryss og tvers i snøslapset. Ca ein time etter tida var alle på plass og vi var faktisk 20 stk. Ikkje verst i eit lite lokallag med 52 medlemar.
Tradisjonen tru startar vi med litt kultur og kva var vel meire naturleg enn å bruka eigne krefter. Rognald Matre tidlegare kommunestyremedlem for KrF, og sonesonen Lars Rognald trylla fram både friske og melankolske melodiar frå folketradisjonane våre. Tusen takk, vakkert å høyra, og kanskje ikkje minst å sjå det fine samspelet deira!
Pål Kårbø, gruppeleiar for KrF på fylkestinget held politisk tale. Ikkje uventa vart det både informasjon om konsesjonskraft, samferdsle, bokbåt og vidaregåande skule. Masfjorden KrF har god kontakt med fylkestingsgruppa, og særleg Marit Steinestø fekk "heiderleg omtale" for sitt iherdige engasjement for å få fylkespolitikaren til å skjøna kvar konsesjonsmidlane kjem i frå.
Debatte etter talen synte at KrF er eit oppegåande og engasjert parti. og kveldens yngste uttalte at dette var meir interessant enn ho hadde tenkt.
Eg gjekk ut av styret ved valet på årsmøte, har vore leiar i mange år og det var tid for utskifting. Eldbjørg Mjanger gjekk også ut, og inn kom Marit Steinestø og Lillian Andvik. Styret vel leiar på førstkomande styremøte.
Takk til alle som kom og gav ny inspirasjon til oss alle.

Ingen kommentarer: