søndag 20. januar 2008

Skitrekket

Går alt etter planen opnar eit fornya skitrekk i Stordalen søndag 27. januar.
På Idrettslaget Bjørn West si heimeside står det:
Stordalen Skisenter er klart for kjøring 27 januar 2008.
Masfjordnen og Nordhordland's nye vintertilbud, utvider med nytt tallerkentrekk!! Lengre, bedre og med større kapasitet. Skitau i egen barnebakke.

Det er ganske fantastisk det dei på ganske kort tid har fått til i Stordalen, og Idrettslaget Bjørn West har gjort ein formidabel jobb. Det arbeidet som er lagt ned der oppe gjev heile Nordhordland eit nytt tilbod. Vi er sjølvsagt glade for støtta anlegget har fått gjennom Fyrtårnmidlar og andre tilskot, men utan eldsjelene i Bjørn West hadde dette aldri kome på plass. Det er ikkje profitt som ligg bak dette engasjementet, langt der i frå, det er engasjementet for ungdomane og trivsel for små og store i Masfjorden, i hyttegrendene og i Nordhordland som har ført til at somme av "Matres fedre"har "budd i anlegget" dei siste åra. Eg vågar nesten ikkje å nemna namn, men eg fornærmar vel få om eg framhevar Arne og John Olav. Bør fleire nemnast, kan de leggja det som kommentar og eg tek det gjerne inn.

.....eg set faktisk her, medan eg skriv og lurar på om eg burde fått meg slalomski.... er det lyst til det eg kjenner????...eg har aldri vore i eit trekk.... men det ser kjekt ut.... men det endar vel med lårhalsbrot og utgifter for samfunnet... kanskje ikkje så lurt???
....det er mange som får det til.... kjenner meg - kva skal eg sei ....litt gamal, stiv og støl eller noko slikt???? Hmmmmmmm.........?????

Ingen kommentarer: