lørdag 8. september 2007

Gul rose

Så er det siste innspurten i valkampen. I går og i dag er Masfjorden KrF ute med gule roser. Dersom du ikkje har fått, så er det fordi vi ikkje møtte deg då vi var i di bygd. Om du ikkje har fått rose så har du i alle høve fått programet vårt. Kanskje er du i tvil kva du skal velja og for moro skuld kan du jo ta denne testen. Den er litt "søt" men kan vera ok på ein laurdagskveld.

Har du spørsmål til KrF før du bestemmer deg kan du leggja det under kommentar på dette innlegget, så svarar i kveld eller i morgon tidleg. I heile dag er det valkamp, og eg skal ut og køyra på partileiar Høybråten i dag. Eg skulle jo drive valkamp i Masfjorden, men slik er jobben min (men før eg reiser skal eg dela ut roser på Andvik og Sandnes...)De møter Marit, Lillian, Helge, Jon og fleire i bygdene i dag, snakk med dei og spør....

Ingen kommentarer: